Nyhetsarkiv

Et stort mandag og to mindre cruiseskip tirsdag

Publisert:

Mandag andre påskedag kommer «Azura» på årets første besøk, – det største cruiseskipet, så langt i år. Hun er på 115.000 brt, er 290 m lang og har god plass til 3.500 passasjerer

Tyske påskegjester tirsdag og fredag

Publisert:

Det kommer tyske cruiseskip til Stavanger både tirsdag og fredag I påskeuken. Begge skipene er på rundt 40.000 brt, er ca 200m lange og har plass til 1.300 passasjerer.

Briter på blomstringscruise

Publisert:

Mandag kommer «Saga Sapphire» på sitt tredje besøk i Stavanger i år. Hun ble bygget i 1981 i Tyskland. Hennes første navn var «Europa». Det nåværende navnet fikk hun i 2012.

Båtmesse i Børevigå gjestehavn 5-7 april

Publisert:

Båtmesse i Børevigå gjestehavn 5-7 april Nå til helgen blir det båtmesse fra fredag til søndag. Børevigå gjestehavn blir da følgelig stengt i perioden i tillegg til noe opp- og nedriggings tid. Benytt Vågen gjestehavn eller gjestehavnen ved siden av Bekhuskaien i perioden. Båtsesongen er rett rundt hjørnet - kom og la deg bli inspirert [...]

Snart klar for vårcruise

Publisert:

Litt uti april begynner cruiseskip med vårseilinger til fjord-Norge. Sesongen er nå slutt for de mange cruisene til Nord-Norge med utlendinger på nordlysjakt

To vinteranløp til før våren kommer

Publisert:

To anløp gjenstår før vintercruisene til Stavanger får et mer vårlig preg. Torsdag 21. mars kommer «Aurora» og tre dager senere kommer «Viking Sky» fra sine siste besøk helt nord i Norge. Begge skipene skal da tilbake til England for å skifte passasjerer og sette kurs mot andre og mindre vinterlige farvann.

Tyske dagsturister mandag

Publisert:

Mandag i åttetiden skal cruiseskipet «AIDAaura» være trygt fortøyd i Vågen i Stavanger. Anløpet var ikke ventet og ble meldt inn sent fredag, etter at skipet justerte seilingsplanen sin.

Saga fra nordlysjakt tirsdag

Publisert:

Vintercruise til Nord-Norge er blitt meget populært i England. De bidrar sterkt til at Stavanger nå er blitt helårshavn for cruiseskip. Senest lørdag var det forrige på besøk og tirsdag kommer det neste.

Aurora direkte fra Alta lørdag

Publisert:

Ukens andre cruiseskip besøker Stavanger lørdag. Da kommer ”Aurora” på retur fra nordlysjakt i Alta. Etter Stavanger skal hun til Southampton for å avslutte cruiset og begynne et nytt.

Samarbeidspartnere

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!